En la programació CSS, la propietat clear és una eina molt útil a l'hora d'estructurar bé la plantilla web, amb el mínim codi possible.

La propietat clear de CSS serveix per netejar tots els floats anteriors, ja siguin dreta o esquerra.

Etiquetes

css

clear

div

float


Tots hem rebut un munt de sol·licituds d'aplicacions. Candy crush, HoldEm Poker, FarmVille, etc. Aplicacions en les quals mai ens subscriurem ni jugarem.

Facebook ens permet bloquejar qualsevol aplicació, i així deixar de rebre aquests missatges tan molests.

Etiquetes

Facebook

jocs

bloquejar

aplicacions


El briefing creatiu és el document que hem d'obtenir per analitzar com volem desenvolupar la publicitat d'una marca, producte, etc. Per això, s'han de tenir en compte diversos aspectes i saber aprofitar-los.

 

És un dels primers passos que haurem d'elaborar per començar amb la nostra campanya i, depenent d'allò que vulguem promocionar, veurem que tant podrem tenir un briefing extremadament breu com un que ens ocupi diverses pàgines.

 

Etiquetes

briefing

publicitat

campanya de publicitat

creatiu


Quantes vegades heu entrat en un blog, i heu llegit una publicacó, ja sigui a la feina o a casa, que us hagi resultat d’utilitat? O simplement us ha divertit… Si hagués de respondre jo, us diria que moltíssimes!
La veritat és que avui en dia hi ha una gran quantitat de contingut a Internet, de qualsevol tema, detallat o no, útil o no, però segur que de la majoria d’aquests articles en treiem informació que ens serveix per alguna cosa...

Etiquetes

contribuir

gratis

ajuda

blocs

blogs


Pàgina 1 de 5