Manteniment web i de xarxes socials

Manteniment de pàgines web

El gran problema d'Internet és la velocitat a què evolucionen les modes. Tant de disseny com tecnològicament.
Si tenim present que, quan busquem una empresa a Internet, la primera impressió que tenim va lligada directament amb la imatge de la pàgina web, a Dinamiweb creiem que el servei més important que podem oferir és el manteniment de la pàgina web. Un servei que per mínim que sigui, serà molt profitós per la imatge de la teva marca.

Els manteniments seran totalment personalitzats i estudiats cas per cas, ja que cada marca requereix un nivell de manteniment adaptat a les necessitats del projecte.

 

Gestió de xarxes socials

Segurament, t'hauràs trobat que el problema més important de les xarxes socials és el temps que comporta tenir-les al dia. Moltes vegades no ens podem permetre dedicar el temps necessari a mantenir els perfils actualitzats. I si ens envien un missatge a través de la xarxa social i no el contestem? Estaràs donant una imatge molt pobra de la teva empresa.

Doncs tenim la solució. Si et poses en contacte amb nosaltres estudiarem el teu cas i et farem un pressupost personalitzat on plantejarem les teves necessitats i, seguint les teves directrius, podrem mantenir al dia qualsevol perfil que t'interessi mantenir.